De AMGEN Singelloop Breda brengt voor bewoners, naast veel vermaak, ook een aantal beperkingen met zich mee. In overleg met de gemeente en politie is een verkeersplan opgesteld om het evenement zo soepel, maar ook vooral zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dat lukt ieder jaar weer mede dankzij alle bewoners van de binnenstad.

We doen er alles aan om de overlast voor jullie zoveel mogelijk te beperken. Bedankt voor jullie begrip en medewerking, mede namens de circa 19.000 lopers en 600 vrijwilligers. Wil je meer informatie over de Bredase Singelloop kijk dan even verder op onze site.

Afsluitingen Binnenstad Breda

Wij informeren je graag over de beperkte bereikbaarheid van de binnenstad tijdens de AMGEN Singelloop Breda. Zo kun je tijdig inspelen op deze situatie:

  • de binnenstad (binnen de rode lijn) is op
    6 oktober niet of nauwelijks bereikbaar tussen circa 6.00 en 19.00 uur;
  • bewoners en ondernemers in de binnenstad kunnen tussen 7.00 en 10.15 de binnenstad alleen nog uitrijden via de Lunetstraat of de Vierwindenstraat (zie pijlen);
  • vanaf 10.15 uur zijn ook deze kruispunten afgesloten en is het niet mogelijk om met een voertuig het centrum te verlaten. Uiteraard zijn hulpdiensten hiervan uitgezonderd;
  • we adviseren om jouw voertuig zaterdag 5 oktober buiten de singels te parkeren;
  • na 19.00 uur is de stad weer normaal bereikbaar voor zowel in- als uitrijdend verkeer.

Ga naar de FAQ en vind een antwoord op alle veel voorkomende vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen