Het sportieve evenement waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! Sport biedt plezier en ontspanning en draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Hoe machtig is het als je de leerlingen trots over de finish ziet komen! Op veler verzoek hebben wij de Familieloop verplaatst naar voorin in het programma. Afgelopen jaren is de start van dit onderdeel enkele malen vertraagd vanwege medische handelingen op het parkoers. De kans dat dat weer gaat gebeuren is nu erg klein geworden. Bovendien hoeven de kleintjes niet de hele dag lopen stuiteren maar kunnen ze lekker vroeg op de dag gaan rennen.

Eenvoudig inschrijven

We maken het jullie eenvoudig om leerlingen, hun ouders en begeleiders in te schrijven. Geef voor 25 september door, via het inschrijfformulier hieronder, hoeveel startnummers jullie wensen te ontvangen. Op het startnummer is er ruimte om de naam van de leerling in te vullen, zodat alle supporters hen kunnen aanmoedigen!

Basisschool tarief

Doe mee met de Familieloop voor het speciale basisschool tarief van slechts €3,50 per deelnemer/leerling.

We hoeven niet alle gegevens van de leerlingen, hun ouders en begeleiders te ontvangen. Alleen het aantal deelnemers dat deel gaat nemen aan de Familieloop is voor ons voldoende. Vraag wel of ze voor 800 meter (1 rondje) of 2.200 meter (2 rondjes) willen gaan. 

Inschrijfformulier Scholenpakket

Contactpersoon(Vereist)

Prijs: € 3,50

Loop tijdens de Kinderhulp Familieloop voor de ruim 300.000 kinderen die in Nederland in armoede leven. Laat je sponsoren door vrienden en familie!

Maak een actie aan in het project Bredase Singelloop onder vermelding van jouw school. Stuur iedereen die je kent de link van jouw actie en vraag ze te doneren.

Steun Kinderhulp

1 op de 12 kinderen tot 21 jaar groeit in Nederland op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas. Zodat ook deze kinderen erbij kunnen horen. Nu en in de toekomst.

Maak kans op een leuke geldprijs

Schrijf je school in met zoveel mogelijk deelnemers en wie weet winnen jullie een leuke geldprijs!