Bredase Singelloop

6 oktober 2024

De 37e editie van de AMGEN Singelloop Breda

Schrijf je in

Ook worden op de halve marathon de 5 km (ook bij de 10 km), 10 km, 15 km en 20 km doorkomsttijden geregistreerd. Er zijn verversingsposten voor alle afstanden bij de start, Marksingel, Tramsingel, Fellenoordstraat en na de finish (Kasteelplein). Op het Kasteelplein krijgen deelnemers water en Powerade uitgereikt. Voor de deelnemers aan de halve marathon wordt er naast water ook Powerade sportdrank uitgedeeld op de Fellenoordstraat.

 

Lockers

Er zijn lockers beschikbaar waar deelnemers tegen geringe vergoeding hun (waardevolle) spullen in bewaring kunnen geven.
Deze lockers zijn groot genoeg om een tas met kleding in op te bergen. Ze zijn te vinden in de hal van de Rabobank, 100 meter van de start verwijderd.

 

Verversingsposten

Langs het parcours staan onze vrijwilligers klaar met sponzen en water. Er zijn verversingsposten voor alle afstanden bij de start, Fellenoordstraat (10 km en halve marathon), Café Markhoek, Tramsingel  en na de finish (Kasteelplein). Voor specifiek de deelnemers van de halve marathon is er op het 12 kilometer punt (Fellenoordstraat) naast water ook de isotone drank Powerade beschikbaar.

Op het Kasteelplein krijgen deelnemers water, een isotone sportdrank Powerade en een eiwitrijke reep van HERO uitgereikt. Ook wordt er na de finish fruit uitgedeeld door Albert Heijn.

Op de achterzijde van het startnummer kunnen deelnemers hun persoonlijke (medische) gegevens invullen. Deze informatie kan van groot belang zijn, indien gebruik moet worden gemaakt van medische hulp tijdens de AMGEN Singelloop. Dus vul het medisch paspoort volledig in!

Op de 5 km, de 10 km en de halve marathon kunnen deelnemers gebruik maken van pacers. Dit zijn ervaren lopers die de deelnemers begeleiden naar een vooraf bepaalde eindtijd. De pacers zijn duidelijk herkenbaar aan een vlag op hun rug met daarop de eindtijd. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, zoek bij de start ‘jouw’ pacer op en loop met haar/hem mee naar de gewenste eindtijd.

Ga naar de FAQ en vind een antwoord op alle veel voorkomende vragen.

Bekijk de veelgestelde vragen